Ajankohtaista

25.10.2018 Järvenpään Elinkeinopalvelut mukana Business Class -lehdessä
Järvenpään Elinkeinopalvelut julkaisi englanninkielisen artikkelin kahdesti vuodessa ilmestyvässä Business Class -lehdessä. Järvenpää haluaa buustata sekä kaupunkia että uutta Svengin yritysaluetta loistavana sijoittautumispaikkana.

> LUE LISÄÄ.
12.9.2018 Lidl rekrytoi satoja uusia työntekijöitä
Kauppketju Lidl tempaisee järjestämällä rekrykiertueen Helsinki–Lahti-junaradan varrella sijaitsevissa myymälöissään. Järvenpään jakelukeskuksen työpaikkoja esittelevä kiertue alkoi maanantaina 10.9.2018 ja se kestää vuodenvaihteeseen.

> LUE LISÄÄ.
25.6.2018 Kamux avaa uuden automyymälän Järvenpäähän marraskuussa 2018
Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan. Kamux laajentaa toimintaansa avaamalla uuden myymälän Järvenpäähän marraskuussa 2018.

> LUE LISÄÄ.
3.5.2018 Yrityksellesi tontti? Uusi Svengin yritysalue lähtee rakentumaan Pietilään
Pietilän kaupunginosaan, Järvenpään pohjoisen liittymän välittömään läheisyyteen alkaa nousta uusi Svengin yritysalue. Alue sijaitsee erinomaisten liikenne- ja logistiikkayhteyksien varrella Vähänummentien ja Helsinki-Lahti -moottoritien tuntumassa.

> LUE LISÄÄ.
13.3.2018 Järvenpään Boogien yritysalue myydään vauhdilla
Boogien yritystonttien myynti on täydessä käynnissä. Hyvällä sijainnilla olevat kilpailukykyisesti hinnoitellut tontit kiinnostavat yrityksiä.

> LUE LISÄÄ.
12.2.2018 Lujabetoni investoi Järvenpäähän
Lujabetoni on ostanut Wätsilänkadulla sijaitsevan Konepajarakennuksen ja perustaa Järvenpäähän Suomen suurimman betonielementtitehtaan.

> LUE LISÄÄ.
16.10.2017 Boogien yritysalue kehittyy
Boogien yritysalue Järvenpään eteläosassa rakentuu. Lidlin uusi jakelukeskus nousee hyvää vauhtia. Lisäksi Lidlin lähitonteilta on myyty tontit sekä Puuilolle että Würthille.

> LUE LISÄÄ.
21.6.2016 Pietilään tulossa uusi yritysalue
Kerromme myöhemmin lisää.

> LUE LISÄÄ.
23.4.2014 Järvenpään kaupunki ostaa Perhelän kiinteistöt
Kaupungin ydinkeskustassa olevan Vanhan Perhelän liiketalon omistajat sekä pääosa korttelissa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön osakkaista ovat hyväksyneet kaupungin ostotarjouksen kiinteistöistä. Kaupunginvaltuusto saa asian käsiteltäväkseen kesäkuun alussa.

> LUE LISÄÄ.
1.5.2013 Järvenpään yrityskanta hyvässä kasvussa – Vesivek yksi uusimmista tulokkaista
Sadevesijärjestelmien ja kattoturvallisuustuotteiden myyntiä ja asennuspalveluja harjoittava Vesivek Uusimaa Oy laajensi alkukeväästä toimintaansa Nurmijärveltä Järvenpäähän. Nummenkylän pientaloyksikkö tarjoaa palveluitaan Itä- ja Keski-Uudenmaan alueen yksityisille pientalojen uudisrakentajille ja saneeraajille sekä talotehdasasiakkaille. Nurmijärvelle jäi Uudenmaan alueelle palveluita tarjoava ammattirakentamisen yksikkö sekä Länsi-Uudenmaan pientaloyksikkö.

> LUE LISÄÄ.
24.5.2013 Auramo Oy muuttaa Järvenpäähän
Trukkilisälaitteiden valmistaja Auramo Oy muuttaa Järvenpäähän. Toiminnan uudessa tuotantolaitoksessa on tarkoitus alkaa keväällä 2014. Uusi tuotantolaitos työllistää alkuvaiheessa noin 75 henkilöä, mutta investoinnissa on varauduttu myös kasvuun. Yhtiö kuuluu italialaiseen Bolzoni-konserniin.

> LUE LISÄÄ.
4.12.2013 Aaltovoimatestaus alkaa Järvenpäässä
Maailman ensimmäinen täyden mittakaavan aaltovoimalayksiköiden kuivatestaus- ja koekäyttölaitos perustetaan Järvenpäähän. Aaltovoimayritys AW-Energy Oy on vuokrannut tilat Metson tiloissa toimivalta Walpella Oy:ltä. Uusi laitos otetaan käyttöön keväällä 2014.

> LUE LISÄÄ.