Ajankohtaista

Järvenpään yrityskanta hyvässä kasvussa – Vesivek yksi uusimmista tulokkaista

1.5.2013

Sadevesijärjestelmien ja kattoturvallisuustuotteiden myyntiä ja asennuspalveluja harjoittava Vesivek Uusimaa Oy laajensi alkukeväästä toimintaansa Nurmijärveltä Järvenpäähän. Nummenkylän pientaloyksikkö tarjoaa palveluitaan Itä- ja Keski-Uudenmaan alueen yksityisille pientalojen uudisrakentajille ja saneeraajille sekä talotehdasasiakkaille. Nurmijärvelle jäi Uudenmaan alueelle palveluita tarjoava ammattirakentamisen yksikkö sekä Länsi-Uudenmaan pientaloyksikkö.

Toimipaikkojen vertailu kannatti

Vesivekin uudelle pientaloyksikölle haettiin toimitiloja ensisijaisesti Länsi-Uudeltamaalta, lähinnä Espoon alueelta. Samanaikaisesti tiloja tutkailtiin myös Järvenpäästä, Keravalta ja Tuusulasta.
– Käytimme tilojen etsimiseen oikeastaan kaikkia mahdollisia keinoja, kuten tiloja välittäviä nettisivustoja, kiinteistönvälittäjiä, eri kaupunkien www-sivuja sekä omia kontaktejamme. Kävimme katsomassa muutamia tiloja, mutta ne eivät kuitenkaan vastanneet sitä mitä etsimme. Järvenpäästä löytyi edullisin ja toimivin vaihtoehto, kertoo pientaloyksikön päällikkö Kai Setälä.

Järvenpää nähdään vahvana markkina-alueena

Uuden pientaloyksikön hakukriteereihin soveltuvimmat tilat löytyivät lopulta Toimitilat.fi -sivustolta.
– Päätöstämme puolsivat toimisto- ja varastotilat, piha-alue sekä hyvät liikenneyhteydet, kuten moottoritien läheisyys. Nyt olemme lähempänä sekä uusia että jo olemassa olevia asiakkaitamme, Setälä summaa.

Järvenpään Vesivekissä työskentelee yhteensä kymmenisen työntekijää, joista kaksi uusinta on järvenpääläisiä. Elinkeino- ja työllisyyspalvelut toivottavat kaikki uudet yritykset tervetulleiksi kaupunkiin.
– Järvenpää on vahva markkina-alue ja kiinnostus kaupungin yritys- ja teollisuustontteja sekä toimitiloja kohtaan on kasvussa. Yritykset pitävät kaupungin elinvoimaisena. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat merkittäviä työllistäjiä ja palveluiden tarjoajia niin Järvenpäässä kuin valtakunnallisestikin, yrityspalvelujohtaja Olli Keto-Tokoi kiteyttää.

<< Takaisin <<