Ajankohtaista

Järvenpään Boogien yritysalue myydään vauhdilla

13.3.2018

Taustalla Lidlin jakelukeskus. Etualalla Puuilon rakennustyömaa.

Boogien yritystonttien myynti on täydessä käynnissä. Hyvällä sijainnilla olevat kilpailukykyisesti hinnoitellut tontit kiinnostavat yrityksiä.

Ensimmäisenä nousemassa oleva Lidl Suomi Ky:n valtava jakelukeskus on saavuttanut harjakorkeutensa. Valmis jakelukeskus tulee työllistämään noin 350 henkilöä ja se on täydessä toiminnassa vuoden 2019 alussa. "Täällä suhtaudutaan positiivisesti kehityshankkeisiin ja tämä on lisännyt luottamusta yritysten keskuudessa. Järvenpää nähdään kiinnostavana toimintaympäristönä Keski-Uudellamaalla. Boogien alue onkin jo lähes myyty ja sinne on rakentumassa erilaisia palveluita. Yritystontit soveltuvat hyvin esimerkiksi työpaikka-, liike-, toimitila-, varasto- sekä teollisuusrakentamiseen", kertoo vt. kaupunkikehitysjohtaja Olli Keto-Tokoi.

"Tontteja lohkomalla on alueelle saatu seitsemän eri kokoista yritystonttia. Tehokkaan markkinoinnin myötä Boogiesta on myyty tontit Puuilolle ja Würthille, sekä suurin osa jäljellä olevista tonteista on jo suunnitteluvarauksessa", täydentää yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo. Puuilon laaja tuotevalikoima kattaa mm. rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä laajan valikoiman taloustavaroita. Puuilo rakentuu kovaa vauhtia ja sen pitäisi olla valmis loppukesästä 2018. Würth on ammattilaiskäyttöön tuleva palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Rakentumisaikataulu tarkentuu tämän vuoden aikana.

"Odotamme ilolla, koska saamme kertoa seuraavista yritystonttikaupoista. Aiemmin uusia yritysalueita ei ole myyty näin nopealla aikataululla", iloitsevat Keto-Tokoi ja Aramo.

Boogie-alueen kartta
<< Takaisin <<