Ajankohtaista

Kamux avaa uuden automyymälän Järvenpäähän marraskuussa 2018

25.6.2018

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa voimakasta kasvuaan. Kamux laajentaa toimintaansa avaamalla uuden myymälän Järvenpäähän marraskuussa 2018.

"Järvenpään myymälä on tila, jonka rakentaminen on juuri alkamassa. Etsimme aktiivisesti asiakkaita hyvin palvelevia myymälätiloja, jotka ovat sekä toimivia että kulutasoltaan Kamuxin liiketoimintamalliin sopivia. Tämä tuleva kiinteistö on erinomainen ratkaisu ja palvelee sekä Kamuxin asiakkaita että myymäläverkostomme kasvattamista kasvavilla alueilla", Kamuxin toimitusjohtaja Juha Kalliokoski kertoo.

Kamuxin Järvenpään myymälä tulee sijaitsemaan osoitteessa Rajaniitynkatu 2. Alueella on paljon vähittäiskaupan toimijoita, joten asiakkaiden on helppo tulla asioimaan autokaupoilla.

Työpaikkoja erityisesti automyyjille

"Kasvavana yrityksenä palkkaamme koko ajan uutta henkilöstöä ja erityisesti uusia automyyjiä. Haluamme olla autokauppa, jonne on mukava ja helppo tulla asioimaan, ja sen vuoksi panostamme myyjiemme koulutukseen. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä", Kalliokoski summaa.

Lisätietoja:
Juha Kalliokoski, toimitusjohtaja, 050 544 5538
Satu Otala, viestintäjohtaja, 0400 629 337

<< Takaisin <<