Ajankohtaista

12.2.2018 Lujabetoni investoi Järvenpäähän
Lujabetoni on ostanut Wätsilänkadulla sijaitsevan Konepajarakennuksen ja perustaa Järvenpäähän Suomen suurimman betonielementtitehtaan.

> LUE LISÄÄ.
16.10.2017 Boogien yritysalue kehittyy
Boogien yritysalue Järvenpään eteläosassa rakentuu. Lidlin uusi jakelukeskus nousee hyvää vauhtia. Lisäksi Lidlin lähitonteilta on myyty tontit sekä Puuilolle että Würthille.

> LUE LISÄÄ.
21.6.2016 Pietilään tulossa uusi yritysalue
Kerromme myöhemmin lisää.

> LUE LISÄÄ.
23.4.2014 Järvenpään kaupunki ostaa Perhelän kiinteistöt
Kaupungin ydinkeskustassa olevan Vanhan Perhelän liiketalon omistajat sekä pääosa korttelissa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön osakkaista ovat hyväksyneet kaupungin ostotarjouksen kiinteistöistä. Kaupunginvaltuusto saa asian käsiteltäväkseen kesäkuun alussa.

> LUE LISÄÄ.
1.5.2013 Järvenpään yrityskanta hyvässä kasvussa – Vesivek yksi uusimmista tulokkaista
Sadevesijärjestelmien ja kattoturvallisuustuotteiden myyntiä ja asennuspalveluja harjoittava Vesivek Uusimaa Oy laajensi alkukeväästä toimintaansa Nurmijärveltä Järvenpäähän. Nummenkylän pientaloyksikkö tarjoaa palveluitaan Itä- ja Keski-Uudenmaan alueen yksityisille pientalojen uudisrakentajille ja saneeraajille sekä talotehdasasiakkaille. Nurmijärvelle jäi Uudenmaan alueelle palveluita tarjoava ammattirakentamisen yksikkö sekä Länsi-Uudenmaan pientaloyksikkö.

> LUE LISÄÄ.
24.5.2013 Auramo Oy muuttaa Järvenpäähän
Trukkilisälaitteiden valmistaja Auramo Oy muuttaa Järvenpäähän. Toiminnan uudessa tuotantolaitoksessa on tarkoitus alkaa keväällä 2014. Uusi tuotantolaitos työllistää alkuvaiheessa noin 75 henkilöä, mutta investoinnissa on varauduttu myös kasvuun. Yhtiö kuuluu italialaiseen Bolzoni-konserniin.

> LUE LISÄÄ.
4.12.2013 Aaltovoimatestaus alkaa Järvenpäässä
Maailman ensimmäinen täyden mittakaavan aaltovoimalayksiköiden kuivatestaus- ja koekäyttölaitos perustetaan Järvenpäähän. Aaltovoimayritys AW-Energy Oy on vuokrannut tilat Metson tiloissa toimivalta Walpella Oy:ltä. Uusi laitos otetaan käyttöön keväällä 2014.

> LUE LISÄÄ.